Poradňa Toshiba AC100-10W PDN01E-004015CZ

Autor: Anonym | Vložené: 10.04.2012 000 16:11 | Témy: Poradňa Toshiba AC100-10W PDN01E-004015CZ

Anonym

Vloženie SIM karty - pod bateriu?

Vite, že sa SIM vkladá presne o 180° opačne, ako je návod na prístroji?

  • miabonus

    miabonus

    10. apríla 2012 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Áno, to je fakt. Dosť ma to potrápilo. Keď som TOSHIBU kúpil a vybalil, vložil som SIM kartu - a nastalo velké sklamanie....v hornej stavovej lište sa nič nedialo. Tak to bolo asi prvé tri dni.....Z nešťastia, že som kúpil nepodarok, alebo prístroj chýbajúcim 3G modemom, som OMYLOM simku vložil zrkadlovo - t.j. skoseným rohom o 180 ° obrátene - a teda aj "pozlátený čip na simke sa prevrátil......najprv som si všimol, že sa na mieste signálu (kde predtým boli štyri prázdne čiarky a pred čiarkami +, boli čiarky plné, ale dosť dlho sa nič nedialo.....
    Až potom nastal zvukový a displejový harmatanec - mám niekolko priatelov, s ktorými si sms-kujeme a mal som už aj nastavené asi dve emailové schránky - začalo sa to rýchlo plniť všetkým možným, že som nestačil reagovať....ale radosť bola obrovská ... veď povážte: za 180 Eur v NAY Elektro v Nitre kúpiť nový smartbook!!

    A odvtedy je TOSHIBKA mojou nerozlučnou priatelkou....keďže má občas aj nejaké muchy, chcem tu postupne popísať v poradni, ako aj v recenziách, čo a ako, aby Vám čo najlepšie a dlho slúžila ku vašej spokojnosti. Ak ju vlastníte a uvažujete o jej predaji, prosím, ešte neponáhlajte.
    Miabonus z Nitry

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.